Nieuwe website voor Arthur Tuytel Chocolaterie en Salon de Thé

14 oktober 2016
Nieuwe website voor Arthur Tuytel Chocolaterie en Salon de Thé

PAPENDRECHT - Afgelopen week is de nieuwe website van Arthur Tuytel Chocolaterie en Salon de Thé online gegaan. Deze website toont uitgebreide informatie over chocolade, thee en is voorzien van fraaie foto's.

Ook is de onlangs bekroonde film over het bereiden van echte thee door theeproever Karel Thieme op de website te bekijken.

De website is te bekijken via www.arthurtuytel.nl en is ontworpen en gebouwd door het Papendrechtse bedrijf Avant Webdiensten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.