Meisje slachtoffer van seksueel misdrijf aan de Zuidendijk

29 oktober 2009

DORDRECHT - Een 14-jarig meisje uit Dordrecht is op 27 oktober 2009 slachtoffer geworden van een seksueel misdrijf. Een onbekende jongeman met blanke/lichte huidskleur en donker haar verrichtte seksuele handelingen met haar tussen 19.00 en 20.00 uur op de Zuidendijk, tussen de Dordtse wijken Dubbeldam en Sterrenburg in. De jongeman had een vermoedelijk lichtkleurige bestelauto bij zich. Het incident werd aan de politie gemeld, waarna de recherche een onderzoek is gestart.

Het onderzoeksteam is op zoek naar mensen die getuige van het incident zijn geweest en naar mensen die tussen 18.30 en 20.00 uur op het bewuste deel van de Zuidendijk aanwezig waren en mogelijk iets gezien hebben dat kan helpen in het onderzoek.
Mogelijk zijn er meer mensen die de afgelopen tijd op dit deel van de Zuidendijk en omgeving seksueel zijn lastiggevallen. Ook zij worden opgeroepen zich te melden bij de politie. Men kan bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief).

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.