Winkelcentrum de Meent 40 jaar

13 oktober 2003
Winkelcentrum de Meent 40 jaar

PAPENDRECHT - Winkelcentrum De Meent bestaat deze maand 40 jaar en dat is reden voor een feestje. Hoewel men al druk bezig is met de voorbereidingen van het te bouwen nieuwe winkelcentrum, wil men dit jublileum niet aan zich voorbij laten gaan.

Op drie zaterdagen vierde men feest, waarbij afgelopen zaterdag de afsluiting vormde met het optreden van George Baker als hoogtepunt. Hoewel George alweer aardig op leeftijd is, wist hij de paar honderd toeschouwers nog prima te vermaken met zijn gouwe ouwe nummers.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.