Stralend Nederland?

27 november 2003
Stralend Nederland?

PAPENDRECHT - Ingezonden door Mevr. Van Winkelhof:

"Leuk idee vind ik die wedstrijden zoals Eneco Stralend Nederland. Alleen zou ik wel graag willen weten wie de boel gaat vergoeden na wat ons is overkomen?

Dinsdag op woensdagnacht heeft men namelijk al mijn versieringen vernield die ik aan mijn huis aan de Lavendelhof had aangebracht en waar we nog druk mee doende waren. Zie hier een foto van zondag avond...

Alle dure snoeren en lichtslangen met looplichten zijn doorgeknipt. Geen enkele verzekering die dat dekt. Wij hebben aangifte gedaan, maar ook de politie kan hier niet veel aan doen. Ik vond die wedstrijd een ontzettend leuk idee, maar mijn plezier is aardig vergald. De schade is 300 euro. Is dit de kerstgedachte van 2004? Gunnen we een ander geen licht in de voortuin?"

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.