Arthur Tuytels koffie is volgens het AD 'De beste koffie van Papendrecht de Drechtsteden en de Alblasserwaard'

22 oktober 2016
Arthur Tuytels koffie is volgens het AD 'De beste koffie van Papendrecht de Drechtsteden en de Alblasserwaard'

PAPENDRECHT - In het Algemeen Dagblad van zaterdag 22 oktober: De jury van de AD Koffietest waardeert de koffies van Arthur Tuytel gemiddeld met '(zeer) goed’, de Cappuccino, zelfs met het cijfer 8,9.

Dit is beste score van álle bezochte zaken in Papendrecht, de Drechtsteden en de Alblasserwaard. De presentatie van de diverse koffies bij Arthur Tuytel wordt beoordeeld met: "Schitterend verzorgde presentatie. Wat een aandacht!"

Commentaar van de jury; "Arthur Tuytel heeft zich als missie gesteld 'Papendrecht aan het genieten te krijgen.’ Dat gaat lukken. Koffie- & Theeliefhebbers zijn het aan zichzelf verplicht langs te gaan.”

Reactie van Arthur Tuytel: “ Met de hoge cijfers, de complimenten én de mooie aanbevelingen zijn we uiteraard ontzettend blij. We doen er met ons team iedere dag álles aan om gasten optimaal te laten genieten.  Het is geweldig om op deze manier te mogen ervaren dat dit gezien en gewaardeerd wordt. Een prachtig compliment ook voor onze barista’s William Westerlaken en Loïs Brandsema. Maar... het is vooral goed nieuws voor onze gasten;   koffie-, thee- en uiteraard chocolade-liefhebbers zijn bij ons van harte welkom op het Oude Veer 34 op de dijk, aan de rand Winkelcentrum De Meent, in Papendrecht."

"Onze theeproever Karel Thieme hoopt dat er in de toekomst ook een AD-Theetest komt.", besluit Arthur met een lach, “Daar kijkt hij nu al naar uit.”

Voor meer informatie, zie www.arthurtuytel.nl

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.