zondag 28 november 2021

Alles over De Drechtsteden

De top 4 kandidaten van de Ambachtse VVD. V.l.n.r.: Jauharina, Daan, Kim en Aat

VVD kiest fractievoorzitter Jauharina Oelfke-Ten Seldam als lijsttrekker

27 oktober 2021

HENDRIK-IDO-AMBACHT - De huidige VVD-fractievoorzitter Jauharina Oelfke-Ten Seldam wordt opnieuw lijsttrekker tijdens de komende verkiezingen voor de gemeenteraad in maart 2022. De ledenvergadering van de Ambachtse VVD  stemde afgelopen maandag 25 oktober unaniem in met haar voordracht door het VVD-bestuur. Jauharina is sinds 2014 raadslid en vanaf 2020 fractievoorzitter van de VVD. 

Naast de ervaren lijsttrekker, introduceert de Ambachtse VVD een aantal nieuwe gezichten op de kandidatenlijst. Jauharina licht toe: “We zijn blij om enthousiaste nieuwe kandidaten te verwelkomen op de lijst. Met een mix tussen bekende en nieuwe mensen zetten we een sterk team neer.”

Na Jauharina (nr. 1) volgen Daan van den Wollenberg (nr. 2) en Kim Verlijsdonk (nr. 3). Hoewel beiden nieuw zijn voor de Ambachtse politiek, brengen ze allebei de nodige ervaring mee uit de gemeentelijke- of landelijke politiek. De top 4 van de lijst wordt gecompleteerd door huidig raadslid Aat Ouwerkerk. 
Na Aat volgen Eva van der Matten (nr. 5), Melle van Dijk (nr. 6), Jurgen Jansen (nr. 7) en lijstduwer Teun Stehouwer (nr. 8).
 

Foto Foto: ‘Pareltjes | Fotografie’
Deel dit bericht met je vrienden!