woensdag 19 januari 2022

Alles over De Drechtsteden

Vader en zoon Lemkes: Nieuwe Jumbo Foodmarkt Sterrenburg opent in februari 2022

28 juli 2021 (door de redactie)

DORDRECHT - De opening van de grootste supermarkt in de regio, Jumbo foodmarkt, is gepland in februari 2022.

De eigenaren Jeroen en Jan Willem Lemkes laten dit weten in het blad magazine Sterrenburg.  

Jumbo in het winkelcentrum Sterrenburg gaat volgend jaar van tweeduizend naar vierduizend vierkante meter.

Vader en zoon Lemkes willen met de nieuwe plek van het supermarkt - op de hoek Planetenlaan/Galileilaan - uitstralen ook betrokken Sterrenburgers te zijn. Daarom zijn zij ook verbonden met de ontmoetingsplek het Tuinhuis in het Sterrenburgpark.Jeroen en Jan Willem waren in het verleden, in 2016, ook nauw verbonden met de viering van vijftig jaar wijk Sterrenburg. Jan Willem is tevens voorzitter van de winkeliersvereniging Sterrenburg.

Wereldhave
Eigenaar Wereldhave wil het winkelcentrum ook een andere uitstraling gaan geven. ''Van een klassiek winkelcentrum tot een zogenaamd Full Service Center", aldus Wereldhave eerder in AD De Dordtenaar.

Dat betekent dat de branchering van het centrum wordt uitgebreid door naast retail ook andere functies toe te voegen, zoals food & beverage, gezondheid en verzorging en aanvullende diensten voor huurders en bezoekers. ''Dat doen we om er een completer centrum van te maken en meer gevarieerde bezoekredenen te creëren”, legt woordvoerder Rik Janssen van Wereldhave uit.

Zie ook:

Lees meer over:

jumbo Sterrenburg
Deel dit bericht met je vrienden!