Saturday 18 September 2021

Alles over De Drechtsteden

Zo begon het eens....

Ronald van der Windt volgt Hans Kloppert op als voorzitter van Jubal Dordrecht

4 augustus 2021 (door De redactie)

DORDRECHT -  De nieuwsbrief van de vereniging Jubal meldt dat Hans Kloppert de voorzittershamer heeft overgedragen aan Ronald van der Windt. Hans is in totaal negen jaar voorzitter geweest van de vereniging, die in 1910 (!) al werd opgericht.

De wisseling van de wacht wordt op de volgende wijze bekend gemaakt in de nieuwsbrief:

Normaalgesproken met alle leden in het JMC, maar nu voor de tweede achtereenvolgende keer via een online vergadering. Er stond behoorlijk wat op de agenda van de algemene ledenvergadering, zo ook een aantal bestuurswisselingen.

Ronald van der Windt werd door de leden verkozen tot voorzitter van de vereniging. Symbolisch gaf Hans Kloppert, na drie termijnen van drie jaar als voorzitter, de voorzittershamer door aan zijn opvolger. 

Na een indrukwekkende periode in het bestuur trad naast Hans ook secretaris Leanzethe van Maaren af. Ondanks het feit dat de vergadering online moest plaatsvinden waren de speeches indrukwekkend en ontroerend te noemen. Een passend afscheid als bestuurslid vindt op een later moment plaats wanneer we weer met zijn allen bij elkaar kunnen zijn. Al zijn Hans en Leanzethe absoluut niet weg te denken van de vereniging.

Ronald geeft na de ledenvergadering de volgende reactie.

Allereerst voel ik mij zeer vereerd de taak van voorzitter van deze mooie vereniging op mij te nemen. Ik heb er enorm veel zin om samen met ons team van bestuursleden, maar ook met iedereen die op de een of andere manier iets voor de club betekent, te werken aan de ambities die wij ons ten doel stellen.

Ook wil ik Ronald Venderbos feliciteren met zijn benoeming tot Coördinator Jubal in het bestuur en kijk er naar uit om de goede samenwerking lang voort te zetten.

Mijn dank gaat uit, ook namens Jubal, naar Hans en Leanzethe die al zoveel werk hebben verzet voor de club. Zoals aangegeven zullen we een passend moment vinden, om ze nog eens, met de club, goed in het zonnetje te zetten.

Ik hoop iedereen in goede gezondheid gauw weer bij en rondom de club te zien en te spreken.

Lees meer over:

jubal 1910
Deel dit bericht met je vrienden!