donderdag 28 oktober 2021

Alles over De Drechtsteden

Computercursus 'Durf te klikken'

17 september 2021

Dinsdag 21 september zal de computercursus "Durf te klikken" weer van start gaan in Het Badhuis. Tijdens deze cursus leert u omgaan met Windows 10, een account maken en beveiligen, hoe internet werkt en hoe u een e-mail kunt verzenden of doorsturen. Ook maakt u kennis met het bewerken van uw foto's.

De cursus wordt gegeven op 6 dinsdagochtenden om de twee weken van 10.00 tot 12.00 uur (21 september, 5 en 19 oktober, 2, 16 en 30 november). De kosten zijn € 60,00 inclusief koffie/thee, certificaat en gratis levenslange ondersteuning.

Bij de computercursus in Het Badhuis werkt u op uw eigen laptop. Als u twijfelt of uw computer geschikt is voor deze cursus, kom dan gerust bij het Badhuis langs zodat we uw computer kunnen bekijken. U bent ook welkom wanneer u toch al van plan was om een nieuwe laptop aan te schaffen; we adviseren u dan graag, zodat u niet meer uitgeeft dan voor uw situatie noodzakelijk is.

Uniek aan deze cursus is, dat u na het volgen er van, terug kunt blijven komen voor gratis ondersteuning.
Bel naar Het Badhuis om u op te geven op tel. 078 78 50 503, mail: info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl of kom langs in Het Badhuis.

Lees meer over:

computer cursus
Deel dit bericht met je vrienden!