Burgemeester Jaap Paans overhandigt Inspiratieagenda 2017-2022 tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst

12 januari 2017
Burgemeester Jaap Paans overhandigt Inspiratieagenda 2017-2022 tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst

ALBLASSERDAM - Op de Nieuwjaarsbijeenkomst van 11 januari heeft burgemeester Jaap Paans aan de voorzitters van de politieke partijen de Inspiratieagenda 2017-2022 overhandigd. Daarin staan ideeën, wensen en vraagstukken van inwoners en ondernemers. Het doel hiervan is de politieke partijen in Alblasserdam te inspireren bij het schrijven van hun verkiezingsprogramma's.

Er zijn al ruim zestig ideeën binnen verdeeld over tien thema's, zoals een permanente banenmarkt, een mobiel buurthuis voor ouderen, een megaglijbaan en stemrecht voor 14-18 jarigen.

Jaap Paans: "Ik hoop dat er wensen en ideeën binnen blijven komen bij de gemeente, want deze Inspiratieagenda is een dynamisch document, het moet blijven groeien, zodat sommige ideeën uiteindelijk kunnen bloeien. Zo zijn we bijvoorbeeld benieuwd naar wat er nog meer op thema's zoals zorg, arbeidsmarkt of ouderen aan mooie ideeën of wensen binnen komen. Op 15 maart organiseren we, tijdens de uitslagenavond van de Tweede Kamerverkiezingen, een debatavond over alle tot dan toe ingediende ideeën. Een debatavond voor, door en met Alblasserdammers. Ik reken op veel bijdragen, meningen en suggesties, zodat het een constructieve avond wordt. We kijken ernaar uit!"

Klik hier voor de Inspiratieagenda 2017-2022.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.