Dubbele cijfers Papendrecht Vrouwen 1

02 april 2022

PAPENDRECHT - Op zaterdag 2 april speelde Papendrecht VR1 thuis tegen NEO’25 VR1. Al binnen 10 minuten stond het 3-0. In de 5e minuut gaf Fleur diep op Shirley. Haar voorzet bereikte de goed meegelopen Marieke die voor de openingstreffer zorgde. Een minuut later weer een goede voorzet, deze keer van Ilse S. op Chantal V. die de bal beheerst langs de keeper in de hoek schoot. En weer een paar minuten later slalomde Chantal V., nadat ze de bal op het middenveld opgepikt had, door de defensie van NEO’25 VR1 om vervolgens de bal netjes in de hoek te schuiven. Afgezien van enkele speldenprikken van de gasten speelde de wedstrijd zich vooral op hun helft af. Papendrecht-keepster Marleen had een rustige dag.

Na een kwartier was Papendrecht weer dicht bij een doelpunt maar Fleur raakte uit een vrije trap de onderkant van de lat. Na een minuut of 20 was het wel raak toen Ilse S. de bal in het doel kopte na een voorzet van Chantal V. Quirine had toen al met een rugblessure het veld moeten verlaten. Roos kwam haar vervangen. Vlak voor rust ging Fleur vanaf de middellijn op avontuur. Ze zette Chantal V. alleen voor de NEO-doelvrouwe en 5-0, tevens de ruststand.

In de tweede helft werden de nodige verse krachten ingebracht. Zafira, Gabrielle, Danielle en Claudia kwamen voor Shirley, Ilse S., Amine en Manja. Na de rust ging de thuisploeg vrolijk verder met scoren. Chantal V. maakte met een solo de 6-0. Kort na de aftrap veroverde ze de bal en speelde Claudia aan die voor de 7-0 zorgde. Uit een strafschop van Chantal V. werd het 8-0 die gegeven was nadat ze in het strafschopgebied onderuit was gehaald. Ze was ook verantwoordelijk voor de 9e treffer. Ze werd van achteruit door Fleur diep gestuurd, nam de bal aan, speelde achter haar standbeen langs en schoot vervolgens knap in. Een paar minuten voor het laatste fluitsignaal speelde Roos, na een een-tweetje met Claudia, Chantal V. aan. Zij speelde breed op Claudia en 10-0. Zo eindigde een nieuwe prima wedstrijd van Vrouwen 1 van VV Papendrecht met dubbele cijfers. Komende zaterdag spelen de dames om 14.30 uur op het eigen Slobbengors de topper tegen nummer 2 NOAD’32 VR1. We hopen dat er dan weer veel supporters zijn.