Opnieuw ruime zege Papendrecht Vrouwen 1

15 november 2021

PAPENDRECHT - Op zaterdag 13 november trad Papendrecht VR1 op het Slobbengors aan tegen RFC VR1. De gastvrouwen waren scherp en bereid om er een schepje bovenop te doen. Ze zaten beter in het spel dan de gasten en waren de bovenliggende partij. Het spel vond veelal plaats op de helft van RFC. Dit resulteerde al in de derde minuut in de openingstreffer van Chantal V. na een solo door de RFC-defensie. In minuut 12 gooide Samantha in op Petra. Zij ging door naar de achterlijn en zette voor op Silvia die voor de 2-0 zorgde. In de 26e minuut raakte Chantal V. de paal maar 7 minuten later trof een afstandsschot van Petra wel doel. Zij scoorde kort daarop nog een keer, dit keer na een voorzet van Chantal V. In de 40e minuut stoomde Quirine op vanuit het middenveld en passte op Silvia. Haar schot verdween via een RFC-verdedigster in het doel. Vlak voor het rustsignaal maakte Chantal V. de 6-0.

In de tweede helft vonden enkele wisselingen plaats. Papendrecht bleef de dienst uitmaken binnen de lijnen. In de 65e minuut schoot Chantal V. de zevende treffer tegen de touwen. Daarna volgde een periode waarin Papendrecht VR1 slordig was. RFC VR1 profiteerde hiervan door de eretreffer te maken. In de slotfase herpakten de rood-zwarten zich. Een kleine vijf minuten voor tijd schoot Fleur een vrije trap van ruim 20 meter binnen. Vlak voor het laatste fluitsignaal was het Claudia die doel trof. Zo eindigde een prima en met passie gespeelde wedstrijd van Papendrecht VR1 in een 9-1 overwinning.