Teleurstellend verlies Groote Lindt in Oud-Beijerland

27 september 2021

ZWIJNDRECHT - Na 11 maanden eindelijk weer een competitiewedstrijd voor Groote Lindt. In en tegen OSV Oud- Beijerland werd de competitie 2020-2021 beëindigd met een 1-1 gelijkspel. Nu begon Groote Lindt de nieuwe competitie waar het was geëindigd: in en tegen OSV Oud-Beijerland. Vrijwel direct in de wedstrijd wist Groote Lindt via Tom Koetsenruiter op voorsprong te komen. Deze positieve stand werd na 30 minuten door OSV te niet gedaan. Na een fout in de Zwijndrechtse verdediging was het een OSV-aanvaller die keeper Raymond Klootwijk wist te passeren: 1-1. Direct daarna trok OSV het positieve spel door om via een vrije trap, op de rand van het 16-meter gebied, de wedstrijd naar zich toe te trekken: 2-1.

Groote Lindt kwam na de rust prima uit de kleedkamer. Nadat Max Klop in het penaltygebied ten val was gebracht mocht Nasir el Arboui vanaf de stip de gelijkmaker binnen schieten: 2-2. Daarna was er sprake van een open sportieve wedstrijd die voor de neutrale toeschouwer zeker het aanzien waard was. Het spel golfde op en neer en uiteindelijk viel het resultaat voor Groote Lindt negatief uit. Na wederom een door de scheidsrechter gemakkelijk gegeven vrije trap op de rand van het penaltygebied maakte OSV de winnende goal: 3-2. Groote Lindt speelde de laatste fase van de wedstrijd “alles of niets” waarbij de bal niet op de juiste plaats viel om nog een punt mee naar Zwijndrecht te nemen. Al met al een teleurstellend resultaat waar gezien het wedstrijdbeeld een gelijkspel op z’n plaats was geweest.

A.s. zaterdag de eerste thuiswedstrijd van dit nieuwe seizoen tegen het Rotterdamse YVV De Zwervers. Aanvang 14.30 uur.