Actie tegen parkeeroverlast in Sterrenburg

19 februari 2009

DORDRECGHT - De gemeente houdt vandaag, donderdag 19 februari 2009 een actie tegen parkeeroverlast in de wijk Sterrenburg. Een brandweerwagen rijdt rond 18.00 uur door de "Steinen". Als er auto’s niet goed geparkeerd staan, kan de brandweerauto er niet door. Krijn en Trijn, een cabaretduo dat de gemeente heeft ingehuurd, bellen dan aan bij de huizen om te zien van wie de verkeerd geparkeerde auto’s zijn. Zij spreken de bewoners aan op het gedrag. Kinderen worden gevraagd naar buiten te komen en mogen op de brandweerwagen.

Het doel van de actie is om mensen bewust te maken van de noodzaak om auto’s op de goede plekken te parkeren. Auto’s kunnen in de weg staan als hulpverleners zoals brandweer, politie en ambulances er langs moeten.Deze actie wordt uitgevoerd in het kader van de campagne ‘Gewoon Doen!’. Met ‘Gewoon Doen!’ wil de gemeente zeven bekende ergernissen van inwoners van Dordrecht aanpakken. Zie de website van Dordrecht: www.dordrecht.nl/gewoondoen .

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.