350 kinderen actief tijdens de kerstvakantie

22 december 2009

DORDRECHT - In de kerstvakantie doen 350 kinderen van verschillende basisscholen in Dordrecht mee aan het basketbal- en tafeltennis schoolsport toernooi. Het basketbaltoernooi is op woensdag 23 december in de Sterrenburg hal. Op dinsdag 29 december leven de kinderen zich uit op Sportpark de Corridor in Stadspolders tijdens het tafeltennistoernooi. Sportbedrijf Dordrecht organiseert deze toernooien in samenwerking met Basketbal vereniging Rowic Dordrecht en Tafeltennisvereniging Dordrecht.

Henk Pieterse (professioneel NBA speler) is tijdens het basketbaltoernooi de hele dag aanwezig om de deelnemers te enthousiasmeren. Ook ouders, broers, zussen, vriendjes en vriendinnetjes mogen meedoen met het basketballen. Het tafeltennistoernooi wordt afgesloten met een Disco Blacklight toernooi voor de jongens uit groep 8 en de meiden uit groep 7 en 8. Onder muzikale begeleiding van DJ Erik spelen de deelnemers een afvaltoernooi. In de donkere hal zijn alleen de tafels, de balletjes en de fluoriserende armbanden van de deelnemers te zien. De winnaar van dit toernooi wint een wisselbeker voor de school.

Voor basisscholen houdt Sportbedrijf Dordrecht al jaren verschillende sporttoernooien waaraan jaarlijks duizenden kinderen meedoen. Lokale verenigingen treden op als gastheer, Sportbedrijf Dordrecht coördineert het programma. Kijk voor meer in formatie op www.dordtsport.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.