Dronekn man zwalkt over de Krispijnseweg

28 mei 2010

DORDRECHT - Op de Krispijnseweg in Dordrecht hebben agenten een 35-jarige man uit Dordrecht aangehouden. Hij liep daar op vrijdag 28 mei 2010 rond 00.30 uur te zwalken. De verdachte was onder invloed van alcohol en liep midden op de weg.

Toen hij de agenten zag viel de man spontaan om. Iemand van het busbedrijf vertelde dat de 35-jarige overal probeerde in een bus te stappen omdat hij naar de wijk Sterrenburg wilde. De politiemensen hielden de verdachte aan voor openbare dronkenschap.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.