Schietincident aan de Dubbeldamseweg Zuid: Drie gewonden

02 juli 2010 door Paul Schrandt
Schietincident aan de Dubbeldamseweg Zuid: Drie gewonden

DORDRECHT - Bij een schietincident bij een horecagelegenheid aan de Dubbeldamseweg Zuid zijn op 2 juli drie mannen gewond geraakt. Eén van hen werd getroffen in zijn bovenlichaam, één van hen in zijn been en de derde liep een schampschot aan zijn been op. Geen van de gewonden verkeert in levensgevaar. Kort na het incident werd een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident. Hij is ingesloten en wordt verhoord.

Wat er op 2 juli rond 19.15 uur precies in en rond de horecagelegenheid gebeurde, is nog onduidelijk. De recherche en de Unit Forensische Opsporing doen tactisch en technisch onderzoek. Ook is de politie op zoek naar getuigen van het incident en vraagt hun te bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en te vragen naar de recherche in Dordrecht.

De Dubbeldamseweg Zuid werd ter hoogte van de Mauritsweg afgesloten en rond 22.45 uur weer voor alle verkeer opengesteld.

Foto: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.