Slachtoffers schietincident aan de Dubbeldamseweg Zuid buiten levensgevaar, aangehouden verdachte in verzekering gesteld

04 juli 2010

DORDRECHT -De drie slachtoffers die op vrijdagavond 2 juli op de Dubbeldamseweg Zuid gewond raakten, verkeren buiten levensgevaar. Het betreffen drie mannen van 29, 40 en 45 jaar uit Dordrecht. De 40-jarige man werd geraakt in zijn borst en de 29-jarige man in zijn been.

Beiden liggen nog in het ziekenhuis. De 45-jarige man raakte gewond door een schampschot aan zijn been en heeft het ziekenhuis inmiddels verlaten. Omstreeks 19.15 uur ontstond het schietincident waarna een 25-jarige Dordtenaar als verdachte werd aangehouden.Hij is in verzekering gesteld.

De politie onderzoekt de precieze toedracht en vraagt mensen die direct getuige zijn geweest van het schietincident en die informatie nog niet hebben doorgegeven, zich te melden bij de recherche in Dordrecht. Dat kan op telefoonnummer 0900-8844 of desgewenst anoniem via het telefoonnummer van de Criminele Inlichtingendienst (CIE): 078-6303663.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.