Tweehonderdste Jumbo in Sterrenburg Dordrecht

10 februari 2011

DORDRECHT - In de telling van Jumbo is  de omschakeling van Super Treffers in winkelcentrum Sterrenburg de tweehonderdste vestiging. Eerder werd in de wijk al een Jumbo aan de Slangenburg geopend.

Bericht:

Supermarktketen Jumbo blijft groeien. Het familiebedrijf uit Veghel bereikt op 6 april een mijlpaal in Dordrecht met de komst van de 200ste Jumbo. De opening van deze winkel maakt deel uit van een cluster openingen van in totaal 8 nieuwe winkels. Hieronder zijn behalve de winkel in Dordrecht – die de tweede Jumbo in die plaats is - twee winkels in Veenendaal, een winkel in Capelle aan de IJssel, Ulvenhout, Surhuisterveen, Kampen en één in Voorthuizen.

Het gaat in alle gevallen om Super de Boer vestigingen die worden omgebouwd. Jumbo nam in 2009 Super de Boer over en is sindsdien druk bezig met een grote ombouwoperatie. Met de 8 nieuwe supermarkten komt de teller van het totaal aantal Jumbo's in Nederland op 205 te staan.

Om de winkels klaar te maken voor de overstap naar de nieuwe formule sluiten ze twee weken. Gedurende deze periode worden de winkels aangepast en opnieuw ingericht. De medewerkers van alle winkels gaan mee naar de nieuwe formule. Ze krijgen allemaal een opleiding van Jumbo.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.