Belmar sponsort eerste rotonde

22 augustus 2012
Belmar sponsort eerste rotonde

DORDRECHT - Woensdag 22 augustus hebben wethouder Reynvaan en de heer Ameling, directeur van Belmar, het eerste contract ondertekend voor de sponsoring van een rotonde in Dordrecht. Belmar is de komende vijf jaar verantwoordelijk voor de groeninrichting en het onderhoud van de rotonde op de Kometenlaan.

De gemeente Dordrecht is op zoek naar bedrijven en instellingen die graag een rotonde in de stad willen sponsoren. In Dordrecht zijn er eenentwintig rotondes die allemaal in aanmerking komen voor sponsoring. Wethouder Reynvaan: “De gemeente zoekt vooral bedrijven en instellingen die zich betrokken voelen bij de stad en die met het sponsoren van een rotonde een bijdrage willen leveren aan een aantrekkelijke, groene en leefbare stad.” In december 2011 konden bedrijven in Dordrecht ook al kerstbomen in de stad sponsoren. Ook toen was de heer Ameling één van de eersten die zich meldde bij de gemeente: “Met het sponsoren van een rotonde, of zoals in december een kerstboom, krijgen wij een mooie gelegenheid om reclame te maken voor ons bedrijf, Belmar Keukens en Badkamers. En we leveren daarmee meteen een bijdrage aan mooie groene rotondes en doorgaande routes door de stad.”

Regionale belangstelling
Bedrijven en instellingen uit Dordrecht hebben voorrang bij het sponsoren van een rotonde. Er hebben zich al meerdere bedrijven en organisaties gemeld die geïnteresseerd zijn in het sponsoren van een rotonde in de stad. De gemeente is in gesprek met deze partijen wat de mogelijkheden zijn. Maar nog niet alle rotondes in de stad zijn vergeven. Ondertussen is er ook van buiten de gemeente Dordrecht belangstelling voor de adoptie. De gemeente wacht echter eerst af of er nog meer Dordtse bedrijven geïnteresseerd zijn. Als die interesse tegenvalt, gaat de gemeente met bedrijven van buiten de stad verder.

Meer informatie
Meer informatie over de sponsoring van een rotonde en wat dit inhoudt is te vinden op de website www.dordrecht.nl/rotondes.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.