FC Dordrecht - FC Utrecht: 1 - 3

19 oktober 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Op zondag 19 oktober om 14:30 uur speelde FC Dordrecht tegen FC Utrecht.

- Arbiter: Manschot

- Dordrecht wist bij vijf pogingen in de eredivisie niet te winnen van FC Utrecht. De laatste ontmoeting was in 1995 en toen werd het 1-1.
- In de openingsronde verraste de ploeg uit Dordrecht met een overwinning op Heerenveen, maar in de volgende zeven wedstrijden bleef een zege uit. - Utrecht verloor drie van zijn laatste vier duels.
- Dordrecht kon over Ojo beschikken. Gosens en Troost-Ekong waren onzeker.

FC Utrecht heeft met 3-1 gewonnen bij FC Dordrecht dat na zijn overwinning in de openingswedstrijd van het seizoen al acht duels op zijn tweede zege wacht.

Al vroeg in de wedstrijd kopte Boymans uit een pass van Oar de Utrechters op voorsprong. In het vervolg van de eerste helft was Utrecht sterker,maar Boymans en Rubin benutten hun kansjes niet.

Utrecht ontsnapte in de beginfase van de tweede helft bij hands van Letschert aan een strafschop en had opnieuw geluk toen Lima uit een voorzet van Kerk zijn eigen keeper passeerde. Met een schuiver bracht Ten Voorde de spanning nog terug en Dordrecht rook zijn kans, maar Ayoub besliste het duel met een vrije trap.

FC DORDRECHT - FC UTRECHT: 1 - 3