Ajax - FC Dordrecht: 4 - 0

01 november 2014 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Ajax wint met 4 - 0 van FC Dordrecht. De ploeg van Brandts speelde moedig. De bezoekers zochten geregeld de aanval en kregen via Van Overeem direct een grote kans. Door een doelpunt van Lasse Schone in de 21ste minuut stond Ajax bij rust met 1 - 0 voor in de wedstrijd tegen FC Dordrecht.

Na ruim een uur was het duel gespeeld. Eerst miste Ten Voorde een enorme kans voor Dordrecht, vervolgens kreeg Lima  zijn tweede gele kaart en scoorde Lasse Schone 2 - 0, daarna maakte Joel Veldman 3 - 0 en even later scoorde Lucas Andersen met zijn eerste ere-divisie doelpunt 4 - 0.

Helaas kreeg Lima van FC Dordrecht in de 62ste minuut na twee keer geel een rode kaart, dus speelde FC Dordrecht sinds de 62ste minuut met tien man.

Arbiter: Janssen.
Toeschouwers: 50.760.
Geel: Lieder, Haddad, Ojo.
Rood: Lima (62/2xg)   :

Opstellingen:
Ajax: Cillessen, v.Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen (Viergever/46), Klaassen, Riedewald (Serero/63), Andersen, El Ghazi (Kishna/74), Sigthórsson, Schöne.
FC Dordrecht: Kurto, Fortes, Haddad, Lima, Peersman (Pisas/29), Ojo, v.Overeem, v.Haaren, Meulens (Troost-Ekong/66), Lieder (Touré/73), Ten Voorde,