Karel Thieme versterkt team Dordrecht.net

05 januari 2015
Karel Thieme versterkt team Dordrecht.net

DORDRECHT - Dordrecht.net breidt uit! Uw lokale digitale krant, met actueel nieuws, verhalen, foto's en video's trekt steeds meer bezoekers. We hebben ons team daarom uitgebreid. Karel Thieme gaat als webredacteur en PR-man onze buitendienst versterken.


Heeft u een bijzonder verhaal, gaat u een bedrijf starten, winkel openen of heeft u iets anders dat op www.dordrecht.net niet mag ontbreken? Neem dan met hem contact op via redactie@dordrecht.net. Bellen kan natuurlijk ook: 078-6414647.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.