FC Dordrecht boekt zijn derde zege: 2 - 1 tegen Go Ahead

26 februari 2015 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Hekkensluiter FC Dordrecht heeft zijn derde zege geboekt. Het versloeg in eigen huis Go Ahead Eagles uit Deventer met 2-1 en is nu op eigen veld (sinds de 1-3 van 6 december tegen PSV) al vijf wedstrijden lang ongeslagen.

Plet zette het aanvankelijk sterkere Go Ahead Eagles tien minuten voor rust op voorsprong uit een bekeken pass van Duits. FC Dordrecht kreeg kort voor de rust z'n eerste kansen. Fortes zorgde voor de 1-1 voor FC Dordrecht na goed werk van Lieder.

Dordrecht drong na rust fel aan en Go Ahead kwam goed weg toen Schenk bijna in eigen doel kopte. Bij een spaarzame counter raakte Van der Linden de lat. In de extra tijd kregen de spelers van FC Dordrecht toch nog loon naar werken, toen Klaiber raak kopte.

Je zou haast zeggen dat de hand van een 'nieuwe' trainer al zichtbaar is bij FC Dordrecht...........

Bron: Teletekst en internet.