Het voelde goed bij Phil Good tijdens het Zonnebloemconcert

23 maart 2015 door Hennie van der Zouw
Het voelde goed bij Phil Good tijdens het Zonnebloemconcert

DORDRECHT -  Vrijdagmiddag 20 maart heeft Phil Good, onderdeel van het Dordrechts Philharmonisch Orkest, in een 'uitverkocht' BeneVia Muziekcentrum een prachtig concert verzorgd voor de mensen van de Zonnebloem, afdeling Dordrecht.

In het kader van NL Doet heeft Phil Good deze mensen getrakteerd op een heerlijke middag muziek. Veel muzikanten die nog werken hadden een vrije middag genomen voor deze happening. En gezellig was het gedurende de ruim twee uur. Er werd vrolijk meegeklapt en gezongen.

In de pauze werd iedereen voorzien van een drankje én zelfs de voetjes gingen van de vloer bij Rock around the clock. Tevens hebben we gezien hoe, tijdens het concert, de kleedjes worden gehaakt die op Koningsdag onder de Koninklijke kopjes koffie zullen liggen. Ja, aangenomen werk, maar ook naar de muziek willen luisteren. Dan maar alle twee tegelijk. Kortom, een leuke middag zowel voor publiek als voor de muzikanten.

Foto: Mensen van de Zonnebloem Dordrecht werden in het zonnetje gezet door de muzikanten van Phil Good.
Fotograaf: Willem de Zanger

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.