Chr Reiskoor Holland Zingt uit Dordrecht geeft concert in Zuid Beijerland

20 april 2016 door Hennie van der Zouw
Chr Reiskoor Holland Zingt uit Dordrecht geeft concert in Zuid Beijerland

DORDRECHT - Christelijk Reiskoor Holland Zingt werkt op 30 april mee aan een groots opgezette koor- en samenzangavond in de Eendrachtskerk van Zuid-Beijerland. Het koor bereidt zich momenteel voor op een 3-daagse koorreis, met een concert onder andere in de Grote of Sint Bavokerk te Haarlem. Maar voordat zij vertrekken, musiceren zij dus eerst in Zuid-Beijerland.

Op het programma van deze avond staan samenzang liederen die in het teken staan van Koningsdag en Bevrijdingsdag. We noemen u “Gelukkig is het land” - “Kom nu met zang” en “Neêrland en Oranje”. Maar ook bekende liederen uit diverse bundels, zoals "Voorwaarts Christenstrijders" en" Rijst op rijst op voor Jezus" Het 150 leden tellende koor staat onder leiding van Adri Poortvliet en wordt begeleid door de bekende musici  André van Vliet, vleugel en André de Jager orgel.

Als speciale gaste is uitgenodigd de jonge en zeer getalenteerde panfluitiste Carina Bossenbroek. Het koor zal een reeks gevarieerde liederen ten gehore brengen. Zo staat het bekende "Rejoice in the Lord alway " op het programma , maar ook het prachtige "Ave Verum". Het nummer "Vader in de Hemel", gecomponeerd door Marco den Toom, met die imposante finale en  gebaseerd op het gebed 'Het onze Vader" is inmiddels ook bij velen een bekend lied en staat op 30 april ook het programma. 

Kortom een avond, die u zeker niet mag missen. Het concert begint om 20.00 uur, de kerk is open van 19.15 . De toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 8,50 en op de avond zelf aan de kerk € 10,00 . Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. De kaarten zijn te bestellen bij Wil den Boer in Numansdorp, tel 0186-65 15 07 en Nel v.d. Bergh in Oud-Beijerland, tel 0186-61 17 15 en bij alle koorleden. Voor meer informatie kunt u bellen met Leen Koster, tel 06-28 57 15 81.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.