FC Dordrecht verliest met 4 - 2 in Oss

14 januari 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Vrijdag 13 januari heeft FC Dordrecht zijn eerste wedstrijd na de winterstop helaas weer verloren. Nu werd het in Oss 4 - 2 voor de thuisploeg.

Voor FC Oss scoorde Boere een hattrick met doelpunten in de 43e, 62e en 70ste minuuut. Lazic maakte het viertal voor FC Oss in de 56e minuut compleet. Voor FC Dordrecht scoorde Daniels in de 45e minuuut en Da Cruz bepaalde in de 86e minuut de eindstand op 4 - 2.

Hierdoor blijft FC Dordrecht op de een na laatste plaats in de rangschikking.

2.012 Toeschouwers zagen scheidsrechter v.d. Vrande deze wedstrijd fluiten.