FC Dordrecht wint vierde oefenwedstrijd met een ruime score

04 augustus 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - FC Dordrecht heeft ook de vierde oefenwedstrijd weten te winnen. In Friesland werd Regioteam met 0-6 verslagen.

De wedstrijd werd gekenmerkt door eenrichtingsverkeer. In de eerste helft werd het verschil gemaakt door Robert Mutzers. Hij wist twee maal het net te vinden. Het verschil had groter kunnen zijn. Zowel Groothusen, Mahmudov en ook Mutzers kwamen geregeld 1-op-1 met de keeper.

Na rust waren er veel wissels in de ploeg van De Nooijer. Groothusen werd vanaf het middenveld gelanceerd en maakte koel de 3-0. De 4-0 werd ingeluid door Sai van Wermeskerken. Hij kwam sterk op over rechts en gaf strak voor zodat Cijntje alleen tegen de bal aan hoefde te lopen. Mahmudov pikte ook nog een doelpuntje mee. Kindermans gaf een slimme steekbal die Mahmudov achter de keeper werkte. Vlak voor het einde maakte Cijntje zijn tweede. Hij kopte de corner van Mahmudov hard binnen.

Opstelling FC Dordrecht: Fij; Delorge, Amevor, Alkan, Statia; Vleugels, Mahmudov, Rosenthal; Bijl, Groothusen, Mutzers.

Bron: FC Dordrecht