Winkelend publiek geniet van grachtenconcert

17 augustus 2017
Winkelend publiek geniet van grachtenconcert

DORDRECHT - Donderdagavond 17 augustus 2017 werd het centrum van Dordrecht getracteerd op een gratis concert vanaf het stadhuis. De klanken van Alisa van Dijk (viool), Boudewijn Zwart (piano) en Lydia Zwart (beiaard) zorgden er voor dat winkelend publiek stil luisterend de etalages voorbij ging en op het plein voor het stadhuis was het druk met luisteraars.

Tijdens dit concert konden Alise en Boudewijn Lydia, die in het torentje zat, niet zien. Maar met behulp van technicus Henk Scheffers lukte het prima om samen te spelen.

Een geslaagd concert waarvan veel mensen hopen dat er volgend jaar weer een herhaling zal zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.