Wie heeft er leuke ideeen voor Huiskamer Sterrenburg

16 februari 2018 door Hennie van der Zouw
Wie heeft er leuke ideeen voor Huiskamer Sterrenburg

DORDRECHT - Thari van Aalst van Wereldhave bood een winkelpand aan in Winkelcentrum Sterrenburg, voor een half jaar (vanaf 1 maart 2018). De gemeente Dordrecht wil deze ruimte graag huren, zodat ze er tijdelijk een 'huiskamer' kunnen inrichten voor de wijk. Een plek om te overleggen, tentoonstellingen en presentaties te kunnen verzorgen, (extra) spreekuren te hebben, vrijwilligers te  kunnen werven, in gesprek kunnen gaan met voorbijgangers en…

Uiteraard is het dan leuk als er ook regelmatig wat te zien en te doen is, in deze tijdelijke huiskamer voor Sterrenburg. Daarvoor wordt er medewerking gevraagd. "Heb jij ideeën voor de invulling van de ruimte en het aanbod daar?"

Laat weten wat je bij zou willen dragen. Reactie worden verzameld en met alle reacties zullen de diverse partners in het netwerk in Sterrenburg benaderd worden. Mail naar jll.wensink@dordrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.