Jaarconcert van het Dordts Accordeon Centrum

16 april 2018 door Hennie van der Zouw
Jaarconcert van het Dordts Accordeon Centrum

DORDRECHT - Op het Jaarconcert van het Dordtse Accordeon Centrum gaf ook een Barbershop-Koor acte de presente.

Graag stellen zij zich ook even aan ons voor. "Wij zijn Safa een 4 stemmig a-capella gelegenheidskwartet en zingen ook allemaal in het Barbershopkoor The New Harvest Singers uit Geldermalsen. Safa staat voor puur- en helderheid. Wij hebben voor deze naam gekozen omdat dit hetgeen is wat wij willen overbrengen met onze muziek. We vinden het heel leuk dat wij voor dit concert gevraagd zijn en het is voor ons een leuke uitdaging om voor jullie zingen en daarnaast op te treden met muzikale begeleiding van de accordeonclub, iets wat voor ons een nieuwe ervaring is. Ons kwartet bestaat uit Lead Wilma, Bariton Louisa, Bas Martha en Tenor Lonneke." Tot zover Safa.

Samen gaven Safa (foto boven) en het Accordeon-orkest van 19:30 uur toto 21:30 uur een prachtig concert, waarin ze apart optraden, maar ook gezamenlijk enkele stukken ten gehore brachten.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.