Emma Thwaite en Arjen in ’t Veld waren de hoofdgasten bij Studio de Witt

23 juli 2018 door Hennie van der Zouw
Emma Thwaite en Arjen in ’t Veld waren de hoofdgasten bij Studio de Witt

DORDRECHT - Op zaterdag 21 juli ontving Ben Corino zangeres / muzikant Emma Thwaite als de hoofdgast in Studio De Witt.

Fotograaf Wim van de Pol legde ook deze zaterdag op geheel eigen wijze de Studio De Witt uitzending van zaterdag 21 juli in beeld vast. In deze uitzending was zangeres / muzikant Emma Thwaite te gast. Zij speelde ook enkele unplugged live nummers. (Zie foto hieronder)

In het tweede uur sprak Ben Corino met Arjen in ’t Veld. Arjen heeft een hersentumor maar zet zich in om geld in te zamelen via sponsoracties voor verder onderzoek van hersentumoren. Zo liep hij dit jaar de Marathon van Rotterdam en fietste afgelopen woensdag 18 juli de Passo dello Stelvio in de Italiaanse Alpen op. In het openhartige interview sprak hij over zijn ziekte, zijn behandelingen en over zijn drive om zich in te zetten om geld in te zamelen voor verder onderzoek.

Telefonisch sprak Ben Corino met de Zwijndrechtse loco-burgemeester Tycho Jansen over de problemen tussen ProRail en Zwijndrecht.

De Dichter van Dienst was Esther de Beun.

Arjen in 't Veld: De Man en zijn Missie:
Het is de periode dat wij dagelijks genieten van de prestaties van de wielrenners in de Tour de France. Tom Dumoulin, Chris Froome, Bauke Mollema en Steven Kruiswijk staan dagelijks uren in de belangstelling.

Maar er zijn er meer die een prestatie van formaat op de fiets leverden. Woensdag 18 juli was het voor Dordtenaar Arjen in ’t Veld (50) eindelijk zover. Hij beklom per fiets de bergpas der bergpassen in Europa: de Stelvio-pas. De Passo dello Stelvio is een pas in de Italiaanse Alpen van 2.757m hoog.

In ’t Veld heeft een hersentumor en zet zich nu in om geld in te zamelen om voor onderzoek en de behandeling van deze ziekte. Zijn deelname aan deze zware klim, ook onderdeel van de Ronde van Italië, stond geheel in het teken van dit goede doel.

In deze uitzending van Studio De Witt sprak Corino in een openhartig interview met Arjen over zijn ziekte, zijn fietservaring en de drive van zijn missie. Leven met een hersentumor en de zin van het bestaan.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.