Feestelijk orgel- en vioolconcert ter gelegenhied van 12,5 jaar Edskesorgel

10 januari 2019 door Hennie van der Zouw
Feestelijk orgel- en vioolconcert ter gelegenhied van 12,5 jaar Edskesorgel

DORDRECHT - Jubileumconcert ter gelegenheid van het 12,5 jaar bestaan van het Edskesorgel van de Julianakerk. Feestelijk orgel- en vioolconcert door Sietze de Vries en Alisa van Dijk in Julianakerk Dordrecht.

Op zaterdagmiddag 16 februari 2019 aanstaande hoopt de Groningse organist Sietze de Vries een orgelconcert te verzorgen in de Julianakerk te Dordrecht. Ook Alisa van Dijk zal deze middag een bijdrage leveren met haar vioolspel. De Vries zal het fraaie in 2006 gebouwde Edskes-orgel bespelen.

Het is inmiddels 12,5 jaar geleden dat het orgel opgeleverd is. We willen hier tijdens het concert aandacht aan geven en het concert een extra feestelijk tintje geven. Het belooft dus een bijzonder concert te worden met barokke literatuurwerken en improvisaties.

Het concert begint om 16:00 uur en is gratis toegankelijk, wel wordt er een collecte gehouden. Na afloop is er gelegenheid iets te drinken in de hal van de kerk en cd’s van de organist aan te schaffen. Iedereen is hartelijk welkom. De kerk vindt u aan de Mauritsweg 286. De kerk ligt op loopafstand van het station en in de buurt van de kerk kan gratis worden geparkeerd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.