Leuke acties tijdens opening Jumbo aan de Krispijnseweg 68

13 maart 2019
Leuke acties tijdens opening Jumbo aan de Krispijnseweg 68

DORDRECHT - Op woensdag 3 april opent de Jumbo de deuren van hun nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ winkel aan de Krispijnseweg 68. De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. De supermarkt opent feestelijk en nodigt iedereen uit om 9.00 uur. De EMTÉ aan de Krispijnseweg 68 sluit op zaterdag 16 maart om 13:00 uur.

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zondag 7 april).

Klanten kunnen van 16 maart tot en met 30 maart terecht bij een tijdelijk Pick Up Point vlakbij de winkel. Zij bestellen hun boodschappen op Jumbo.com en kunnen de bestelling vervolgens ophalen bij het Pick Up Point. Jumbo medewerkers zijn hier aanwezig om klanten ter plekke te helpen bij het plaatsen van hun online bestelling. Tijdens de verbouwingsperiode kunnen klanten bovendien deelnemen aan een spaaractie voor een Hallo Jumbo boodschappenpakket. De actie begint in de laatste twee weken voor de verbouwing en klanten kunnen na de opening van de nieuwe Jumbo winkel nog zes weken doorsparen. Na de actieperiode wordt een ophaalweekend ingepland, waarbij zij hun spaarpunten kunnen verzilveren en het boodschappenpakket ophalen.

Filiaalmanager Jaap Kooij is trots op de vernieuwde winkel. “We zijn van ‘groen’ naar ‘Jumbo geel’ gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.000 vierkante meter winkelplezier. Samen met mijn collega’s kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel.”

Versbereide producten
In de nieuwe winkel is volop keuze uit allerlei culinaire en versbereide ingrediënten en gerechten. Zo kunnen klanten genieten van verse pizza’s om thuis af te bakken. Op het versplein hebben zij keuze uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, brood en (buitenlandse) kazen. Populaire producten uit het EMTÉ assortiment die straks bij Jumbo in het assortiment blijven, zijn onder andere de slagersgehaktbal en chocoladebol.

Jumbo Supermarkten
Jumbo is een Brabants familiebedrijf met een rijke ondernemershistorie. Jumbo telt momenteel ruim 600 supermarkten, zes Foodmarkten en een succesvolle online bestel- en bezorgservice via Jumbo.com. Daarnaast lanceerde Jumbo onlangs Jumbo City. In dit nieuwe gemakswinkelconcept combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place. In 2009 nam Jumbo de supermarktketen Super de Boer over en in 2012 volgde C1000. Begin 2016 heeft Jumbo ook de foodserviceformule La Place overgenomen. In 2018 volgde de overname van een deel van EMTÉ.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.