FC Dordrecht in blessuretijd onderuit tegen Jong FC Utrecht

06 mei 2019 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - FC Dordrecht is in de laatste competitieronde op eigen veld onderuit gegaan tegen Jong FC Utrecht. Mitchell van Rooijen, de man die vorige week wereldnieuws werd door te scoren met een scorpion kick, besliste de wedstrijd in de slotminuut.

De thuisploeg kwam nauwelijks op gang in de eerste helft en kwam door een mooie vrije trap van Rayan El Azrak op een 0-1 achterstand.

Na rust werd FC Dordrecht steeds beter en was de grootste kans voor Renny Smith die voor een open doel over schoot. Met een kopbal zorgde Jari Schuurman voor de gelijkmaker waarop invaller Oussama Zamouri nog de paal raakte.

FC Dordrecht - Jong FC Utrecht 1-2 (0-1)

31' 0-1 Rayan El Azrak
68' 1-1 Jari Schuurman
90+1 1-2 Mitchell van Rooijen

Opstelling FC Dordrecht: Janssen, Stankov, Breedijk, Peijnenburg, Green, Kok, Schuurman, Smith, Cijntje, Zwarts, Summerville (69' Zamouri).

Bron: RTV Rijnmond.