Vrouw jaagt overvaller weg

07 oktober 2003

PAPENDRECHT - Een 82-jarige vrouw uit Papendrecht is een overvaller de baas geweest. Op dinsdagavond 7 oktober liep zij op de Weteringsingel.

De vrouw was op weg naar haar woning. Een onbekende man sprak haar aan en vertelde dat het om een overval ging. De vrouw vertelde de man dat zij geen geld had. De man pakte de vrouw toen beet.

Hierop ging de vrouw gillen en sloeg de man met een paraplu op zijn hoofd. De man had een stok bij zich maar gebruikte deze niet tegen de vrouw. Nadat hij op zijn hoofd geslagen was rende hij weg. De vrouw deed aangifte bij de politie.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.