Feestelijke receptie VCNOP

08 oktober 2003
Feestelijke receptie VCNOP

PAPENDRECHT - Op dinsdag 8 oktober 2003 hield de Vereniging voor Christelijk Nationaal Onderwijs te Papendrecht een receptie om haar 100-jarig bestaan te vieren, waarbij een paar honderd genodigden acte de presence gaven. Op deze avond werd het nieuwe logo van de vereniging onthuld (zie foto).

Tevens zichtbaar op de foto is dat de jublileumcommissie werd gehuldigd voor het vele werk dat was verricht om het 100-jarig bestaan te vieren. Tenslotte is de vereniging sinds gisteren ook aanwezig op het Internet met een eigen website, www.vcnop.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.