Man aangehouden na fysiek geweld op skatebaan

10 oktober 2003

PAPENDRECHT - Een 14 jarige jongen uit Papendrecht is door politieagenten aangehouden nadat hij een 14 jarige jongen uit Papendrecht had geschopt. Dit gebeurde op vrijdagavond, 10 oktober 2003, omstreeks 20.25 uur, op het skatepark aan de Lange Tiendweg. De jongens hadden in het verleden als eens onenigheid gehad. Toen ze elkaar weer troffen schopte de 14 jarige jongen de andere tegen zijn onderrug. Na verhoor is hij heengezonden

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.