Noodwinkels de Meent pas in april open

10 oktober 2003
Noodwinkels de Meent pas in april open

PAPENDRECHT - Tijdens de laatste voorlichtingsavond voor ondernemers uit het centrum is gebleken dat het tijdelijke winkelcentrum pas in april 2004 gereed is. De ondernemers gingen er tot nu toe nog van uit dat de noodwinkels (zie impressie van Van der Vrom hiernaast) in februari 2004 gereed zouden zijn.

In de oorspronkelijke plannen hadden de noodwinkels dit najaar er moeten staan, maar op verzoek van de ondernemers zelf was dit verplaatst naar februari, om zodoende eerst de drukke feestdagen in december te overbruggen.

De extra vertraging van 2 maanden is nu een nieuwe tegenvaller voor de ondernemers. Het winkelcentrum wordt er sowieso niet aantrekkelijker op, doordat er steeds meer ondernemers gaan verhuizen of zelfs stoppen.

Volgens de gemeente kan de bouw pas beginnen wanneer alle ondernemers hun handtekening hiervoor hebben gezet, maar er zijn nog vijf ondernemers in onderhandeling met de gemeente. Enkele winkeliers geven namelijk aan een "belachelijk" lage vergoeding te ontvangen voor hun winkelpand en tegemoetkoming in verhuiskosten.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.