Vlaggen bij geboorte baby Maxima

28 november 2003

PAPENDRECHT - Vlaggen bij geboorte baby Prins van Oranje en Prinses Máxima
Wanneer prins Willem Alexander en prinses Máxima hun eerste kind krijgen, wordt dit na de officiële bekendmaking door de Rijksvoorlichtingsdienst gevierd met het voeren van de Nederlandse vlag met oranje wimpel tot zonsondergang (en indien na 16.00 uur bekendgemaakt ook de volgende dag). Klokken kunnen na de officiële bekendmaking enige tijd worden geluid. (Mocht de geboorte officieel worden bekend gemaakt op een zon- of een feestdag, dan vinden feestelijkheden als vlaggen plaats op de eerstvolgende dag hierna.) Zie ook www.inforvd, www.oranjebond.nl en www.regering.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.