Bromfiets in water door dronkenschap

29 november 2003

PAPENDRECHT-Op de Burgemeester Keijzerweg is op 29 november omstreeks 23.45 uur een 24-jarige man uit Papendrecht aangehouden. De man reed rond 23.00 uur met zijn bromfiets in een sloot omdat hij dronken was.

Drijfnat moest hij mee naar het politiebureau. De aanhouding liep niet zonder verzet. Nadat de man uit het water was gehaald en werd aangehouden sloeg hij van zich af zodat een agent een bloeduitstorting op zijn arm op liep. De bromfietser kreeg een rijverbod van 6 uren. Zijn natte kleding mocht hij inruilen voor een papieren dienstoverall. De man is op zijn verblijfplaats in de ochtend van 30 november afgezet door de politie.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.