Scholieren mogen koningslinde oranje tintje geven

29 november 2003

PAPENDRECHT - De gemeente schrijft een prijsvraag uit onder Papendrechtse scholieren om een locatie te verzinnen voor de Koningslinde ter ere van de naderende geboorte van het kind van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Onderdeel van de prijsvraag is een duidelijke herkenbare verwijzing te ontwerpen voor plaatsing rondom de boom. Alle scholen ontvangen vandaag een brief met een oproep mee te doen. Elke school kan één idee aandragen. De gemeente zal het beste idee ten uitvoer brengen. De Koningslinde met bijbehorend 'ontwerp' wordt op Koninginnedag onthuld in samenwerking met de winnende school.

Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.