Automobilist rijdt onder invloed en maakt schade

30 november 2003

PAPENDRECHT- Op 30 november omstreeks 11.00 uur is op de A15 een 48-jarige automobilist uit Sliedrecht aangehouden omdat hij veel te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod van 12 uren. De man was betrokken bij een aanrijding materieel op de A15 zuid ter hoogte van Papendrecht waarbij twee andere persenauto's schade opliepen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.