Burgemeester bezoekt diamenten echtpaar

01 december 2003

PAPENDRECHT - Burgemeester De Bruin bezocht maandag 1 december om 10.30 uur de heer en mevrouw Klootwijk in hun woning aan de Markt 24 te Papendrecht om hen te feliciteren met hun zestigjarig huwelijksjubileum dd. zondag 30 november. De heer Levinus D. Klootwijk is op 24 augustus 1917 te Hardinxveld geboren en mevrouw Bastiaantje van der Plas is op 22 november 1920 te Giessendam geboren. Het echtpaar heeft geen kinderen. De heer Klootwijk heeft als eerste als boerenknecht gewerkt, vervolgens is hij naar scheepswerf Schram gegaan. Echter zijn langste periode (tot aan zijn pensioen) heeft hij gewerkt bij vliegtuigfabriek Aviolanda. Mevrouw Klootwijk heeft tot aan haar huwelijk gewerkt als naaister. Tijdens haar huwelijk heeft mevrouw haar moeder veel geholpen in de huishouding.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.