Agenten in opleiding licht gewond

02 december 2003

PAPENDRECHT- Twee agenten in opleiding van de Politie Zuid-Holland-Zuid zijn lichtgewond geraakt tijdens een ongeval. De 20-jarige man uit Sliedrecht en de 21-jarige vrouw uit Sliedrecht reden op dinsdagmorgen 2 december op de Zuidkil. Zij reden achteruit de straat in om de straatnaam te controleren. De 20-jarige bestuurder botste tegen een geparkeerde dieplader aan. Beide personen klaagden daarbij over pijn in de nek.

Ambulancepersoneel kwam ter plaatse en heeft het dak van de auto verwijderd. De man en de vrouw zijn vervolgens per ambulance overgebracht naar het Albert Schweitzerziekenhuis, locatie Dordwijk te Dordrecht. Na onderzoek mochten de twee weer naar huis. Ze hadden alleen nog last van spierpijn.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.