Inkrimpen parkeerschijf zone Boomgaardstraat

03 december 2003

PAPENDRECHT - Het college van Burgemeester en Wethouders is voornemens naar aanleiding van de verhuizing van winkels naar het tijdelijke winkelcentrum aan de Veerweg, de nu geldende parkeerschijfzone op het parkeerterrein nabij de Boomgaardstraat in te krimpen. Dit betekent dat gedurende de sloop en bouwwerkzaamheden in de komende jaren op een groot deel van het parkeerterrein weer onbeperkt kan worden geparkeerd.


Omdat niet alle winkels verhuizen naar het tijdelijke winkelcentrum, blijft voor de parkeervoorzieningen direct in de buurt van de winkels de maximum parkeerduur van twee uur in stand. In totaal blijft voor 58 parkeerplaatsen een maximum parkeerduur gelden van twee uur. Daarmee is de bereikbaarheid van deze winkels tijdens de sloop en bouwwerkzaamheden gewaarborgd.


Een onderbouwing van dit voornemen ligt ter inzage op het gemeentehuis op de afdeling Ontwikkeling (kamer 2.13). Belanghebbenden kunnen hun zienswijzen voor donderdag 18 december 2003 kenbaar maken aan de gemeente Papendrecht, afdeling Ontwikkeling, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Voor nadere informatie: de heer drs R.J.M. van Keerberghen van de afdeling Ontwikkeling, telefoon 078-6418813.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.