Prijsuitreiking kleurwedstrijd intocht sinterklaas

04 december 2003
Prijsuitreiking kleurwedstrijd intocht sinterklaas

PAPENDRECHT - Op zaterdag 15 november 2003, de dag van de intocht van Sint Nicolaas in Papendrecht, hebben vele kinderen hun tekening bij Sinterklaas ingeleverd. De Sint heeft de 3 beste tekeningen uitgekozen enheeft zwarte Piet op woensdagavond 3 december, vlak voor bedtijd langsgestuurd om de winnaars een cadeautje namens Sinterklaas te overhandigen.

Het feest van Sinterklaas wordt traditioneel mogelijk gemaakt door Tafelronde 140 Papendrecht. Op de foto staat Emmely van Assenderp (6 jaar). Verder vielen ook Michelle van Klaveren (6 jaar) en Aron Blom (4 jaar) in de prijzen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.