Voorrang voor fietsers op rotonde Veerweg/Kastanjelaan

05 december 2003

PAPENDRECHT - De voorrangssituatie op de rotonde Veerweg/Kastanjelaan is aangepast: inmiddels hebben fietsers voorrang op de rotonde. Behalve deze aanpassing is onderhoud gepleegd aan de weg en werd de asfaltlaag vernieuwd. Omdat de weermannen en -vrouwen ongunstige weersomstandigheden verwachtten, duurden de werkzaamheden drie in plaats van twee dagen. De medewerkers van de gemeente vragen begrip voor deze vertraging.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.