Horeca onder de loep tijdens controles

23 december 2003

PAPENDRECHT - Dinsdag 16 december zijn in Papendrecht controles uitgevoerd in lokale horecagelegenheden. Gemeente, Brandweer, politie en Keuringsdienst van Waren controleerden gezamenlijk vergunningen en aandachtspunten op onder meer de gebieden brandveiligheid, nooduitgangen, kwaliteit van voeding, naleving van regels op het gebied van alcoholverstrekking enz.

Tijdens de multidisciplinaire horeca-actie zijn zes horecagelegenheden bezocht. Dit waren Hallo, Hallo, Willaerts, De Dijk, De Outsider, Melini, en Pom Lai. Enkele punten voor verbetering kwamen aan het licht tijdens de controle, maar over het algemeen werd voldaan aan de wettelijke eisen en waren de controlerende instanties tevreden met de resultaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.