Regionale fietsenkijkmiddag voor gevonden fietsen

21 februari 2005

REGIO - Op woensdag 2 maart aanstaande houdt de Politie Zuid-Holland-Zuid een fietsenkijkmiddag. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur zijn de fietsen te bezichtigen aan de Bamendaweg 59 in Dordrecht. Dit is vlakbij het regiopolitiebureau aan de Vissersdijk-Beneden.

De fietsen in de loods zijn door de politie aangetroffen in de regio, het gaat niet om in beslaggenomen fietsen. Bezoekers moeten wel hun aangifte/bewijs van eigendom meenemen. Pas dan wordt de fiets weer teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.